PDSH mund të mos nxjerrë kandidat për President

Nënkryetari i PDSH-së, Azem Sadiku ka folur lidhur me vendimin e partisë së tyre për zgjedhjet presidenciale.

“Ne ende nuk kemi marrë vendim nëse do të dalim me kandidat për president, por mbisundon ideja të mos nxjerrim kandidat tonin partiak. Një gjë është e sigurtë, kandidati shqiptarë nuk fiton dhe është detyrë e jona që të maksimalizojmë peshën e votës shqiptare”.

Sadiku theksoi se për partinë e tij do të ishte i pranueshëm një kanditat i cili do të vazhdoj rrugën e nsiur të vendit drejtë NATO-së dhe BE./Infoalb/