Pendarovski: Nëse nuk fitojmë me dallim të madh, mos më dilni para syve

Kandidati për president, Stevo Pendarovski i ka ftuar qytetarët që të votojnë për atë dhe të sigurojnë fitore të thellë.

“Të dashur miq, nëse më 21 prill dhe 5 maj nuk fitojmë shumë me pak, mos më dilni para syve”, theksoi Pendarovski, i cili u shoqëruar me duartrokitje të fuqishme.

Pendarovski është kandidatë i LSDM-së, por ka edhe mbështetjen e partisë shqiptare BDI-së dhe partive më të vogla në pushtet.