PËRDITËSUAR: Nga aksidenti tragjik janë lënduar katër persona, ka edhe një viktimë

Para pak çastesh ka ndodhur në aksident i rëndë trafiku në pikën pagesore të autostradës Tetovë – Gostivar.

Në këtë pikë pagesore është rrokullisur një automjet. Është aksidentuar vetura Mercedes dhe Tuareg, ndërsa në Spitalin e Tetovës

Jo zyrtarisht, nga aksidenti i rëndë në pikpagesën Tetovë – Gostivar, një grua ka vdekur dhe 4 të tjerë janë lënduar.

Personat e hospitalizuar në Spitalin Klinik të Tetovës mendohet të jenë nga Dibra.