Përfundojnë audicionet e filmit “THE UNINVITED”

Produksioni filmik AFI Entertainment ka realizuar kështu edhe audicionin e fundit për të përzgjedhur aktorët që do jenë pjesë në filmin [THE UNINVITED] nga regjisori Xhafer Saliu ku nga ky audicion shprehim falenderim për ato që gjetën kohë dhe morrën pjesë në audicion dhe ne si staff dhe juria e cila vlersonte janë ndare tepër të kënaqur nga ky audicion dhe talentët që sot na befasuan me performancën e tyre, më poshtë ju sjellim foto nga ambienti i sotshëm dhe ju urojmë suksese të gjithëve.

Facebook: Të Paftuarit – The Uninvited