Përleshje me thika në Shkup, pëson një nxënës shqiptar

Para disa çasteve ka ndodhur një in cident në shkollën e mesme Arseni Jovkov në Shkup, me ç’rast një nxenes është the rrur.

Deshmitare okularë tregojnë për Gazetën Lajm se in cidenti mes dy grupeve te nxenesve shqiptarë në këtë shkollë, ka ndodhur për shkaqe banale,

respektivisht pas një zenke në stilin “pse me shikove shtrembër”.

Nxenesi i the rrur është shqiptar dhe ka marë len dime në gjoks, thonë deshmitaret okularë.