Përlotet Rama dhe largohet nga intervista me Ballën: Sot i kam të gjithë si Gregun, djalin tim!

Kryeministri Edi Rama është përlotur gjatë intervistës me gazetarin Sokol Balla, i cili po e zhvillon emisionin “Real Story” pas rrënojave të tërmetit në Durrës.

Balla e pyeti për statusin e ndjerë të djalit të kryeministrit, Greg Rama, i cili thoshte se mes viktimave ishte dhe njeriu i tij i afërt, së bashku me familjarët.

Rama tha se sot i ka të gjithë si Gregun, ndërsa u përlot dhe u largua pa e mbyllur fjalinë.

“Nuk dua të flas për aspektet persona të djalit. Unë sot jam në një pozitë që ndoshta është e pamundur ta shpjegoj. Njësia ime është shumë e fortë dhe sot unë i kam të gjithë këta njerëz”, tha Rama, duke u larguar i prekur.