“Pishmanllëku” i Selës pas patriotizmit, ja si i ka tërhequr amandamentet (DOKUMENT)

Lideri i Aleancës së Shqiptarëve, Ziadin Sela, pas marrëveshjes me kryeministrin e Maqedonisë, Zoran Zaev për ndryshimet kushtetutese, në një dokument të siguruar nga TetovaSot, shihet se Ziadin Sela dhe Surija Rashiti kanë dërguar letër për tërheqjen e kërkesës së tyre për ndryshimet kushtetuese.

Kërkesa e tërheqjes së amandamenteve XXXIII, XXXIV, XXXV dhe XXXVI është dorëzuar deri te kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi me datë 11.02.2019.

Ndryshe dje me 81 vota “PËR” u votua ndryshimi i emrit të Maqedonisë.TS