Policia çeke arreston huliganët çekë para hotelit ku po qëndron kombëtarja e Kosovës

Huliganë nga e gjithë Republika e Çekisë mbërritën sot në Plzne për të parë ndeshjen e futbollit mes Çekisë dhe Kosovës huliganët më të egër erdhen nga Banik Ostrava dhe Zbrojovka Brno.

Grupe të tifozëve çekë bredhin në qytet ndërsa tifozët kosovarë u mblodhën përpara Hotelit Marriott ku është vendosur kombëtarja e Kosovës.

Pranë hotelit pati një kon flikt midis tifozëve kur njësia këshilluese dhe transportuesi arritën të ndër hynin shpejt. Tifozët kosovarë u shoqëruan më pas në hotel dhe u vendos rendi dhe qetësua vend.