Premier – Lamtumire projekti i ri nga Hakif Krasniqi dhe Samuela (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Hakif Krasniqi. Hakif Krasniqi sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Lamtumire ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Hakif e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Hakifi është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga e re është në bashkëpunim me me artisten Samuela dhe menjëher pas premierës në youtube është vërshuar nga klikimet. Kënga e re permieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë muzikore në youtube ArkivaShqip, kanal ky me mbi 3.1 Miljon Subscribe . Përndryshe artisti në fjal është shumë i angazhuar ne dasma dhe ahengje te ndryshme familjare.

https://youtu.be/lWU8nrJy1nI