Premier: “Prap” super projekti i ri nga Endrita (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Endrita quhet këngëtarja e cili kohëve të fundit ka shkëlqyer në i. industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kënga e re nga Endrita mban titullin “Prap” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.

https://youtu.be/GDAdFM7sNdM