Premierë: 220 Km/h kënga që “rrëqeth” me tekstin emocional (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Aggro. Aggro sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ 220 Km/h ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Aggro e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Aggro është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – 220 Km/h menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shume pozitive. Përndryshe Aggro për këtë projekt ka bashkuar forcat me Mc Qoppa dhe Arben Bytyq, duke pasur parasysh tematiken që kënga shtjellon dhe kualitetin e artistëve ky projekt pa dyshim do jetë shumë i suksesëshem .

https://youtu.be/pase8pYTsFE