Premierë: ““ah Dashni” “ projekti i ri muzikor nga Besim Nuredini (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet.Besim Nuredini quhet këngëtari i cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kjo bënë që Besim Nuredini të jetë shumë i kërkuar në koncerte, dasma e ahengje familjare. Kënga e re nga Besim Nuredini mban titullin “ah Dashni” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.

https://www.youtube.com/watch?v=4duLCC2IO3A&feature=share&fbclid=IwAR3C8yAH50h8WbFr3EXYYFPHiHEZehSkF6Cdj6ElOiee42n2e2NGEm9cwzY