Premierë – “Ani po vjen nusja”, projekti i ri muzikor nga Antigona Hoxha (Video)

Antigona Hoxha quhet këngëtarja e cila ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Fal zërit unik, të jashtëzakonshëm dhe butësi në interpretim Antigona Hoxha ka arritur të jetë shumë e kërkuar në koncerte, dasma e ahengje familjare. Kënga e re nga Antigona Hoxha mban titullin “Ani po vjen nusja” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.