Premierë : “Faj” Super projekti i ri nga GUGU (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet.GUGU eshte këngëtarja e cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kënga e re nga GUGU mban titullin – Faj, Kënga premieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në youtube, në ArkivaShqip kanal ky me mbi 2.9 miljon subscribe.

https://youtu.be/Pd6pCYohu1U