Premierë: “Flak Flak“ kënga më e re nga Meti (Video)

“Flak flak ” është titulli i këngës më të re të Meti , të cilën e ka kompletuar edhe nga ana vizuale. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Meti e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Meti është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga e re permieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë muzikore në youtube ArkivaShqip, kanal ky me mbi 3.1 Miljon Subscribe dhe mënjëher pas premierës në youtube është vërshuar nga klikimet.

https://youtu.be/ScTUlh2g6t0