Premierë/“Këngë për Hashim Shalen”, projekti i ri muzikor nga Armend Shala-Mendi (Video)

Muzika popullore është thesar shumë i qmuar i popullit shqiptar. Fal artisteve të që i rezistuan kohës ky zhanër muzikor po trashegohet brez pas brezi. Armend Shala është brezi i ri i artistëve nga familja Shala, pas shumë projektëve të suksesëshme Armend Shala ka vendosur që projektin e ri muzikor të ja dedikoi Agjës nga i cili dhe trashegoi talentin për muzik.

 

“Këngë për Hashim Shalen” këng kjo me tekst nga Milaim Islami, ndërsa për muzikën dhe orkestrimin është përkujdesur Burim Krasniqi . Kjo këngë ka pak dit që është lansuar mirpo është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Teksti shumë i veqant dhe vokali briland që Armend Shala poseto bënë që qdo notë muzikore e kënduar të perciell emocion të veqant

https://www.youtube.com/watch?v=OwjZFT8rlS4&feature=share&fbclid=IwAR0zh2Z3z98WnjwF3NOvX3KSS4x8mhQEGqGjDZ9pfmrFGpgGHGugtbvraoU