Premierë: “Krejt i humbur” nga Mentor Mazreku (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Mentor Mazreku. Mentor Mazreku sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “Krejt i Humbur” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Mentori e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Mentori është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

https://youtu.be/IL_XRnHvB8A