Premierë/”Kush ka humb një dashuri” – Super projekti muzikor nga Dafina Morina (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm, një  butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Dafina Morina quhet këngëtarja e cila ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i treguar se profesionalizmi do të jetë i pranishëm si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike.

Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim dhe në secilin projekt që ka realizuar deri tani. Kënga e re nga Dafina Morina mban titullin “Kush ka humb një dashuri”. Kënga menjeherë pas publikimit është vërshuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.

Kënga e re:

https://www.youtube.com/watch?v=IhOAl9Lp3XA

Fal vokalit të fuqishëm e brilliant dhe atmosferës që krion Dafina Morina radhitet si një ndër artistet më të kërkuara në koncerte, dasma e ahengje familjare në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe në vendet europiane kudo që gjenden shqiptarët.

Të gjitha aktivitetet muzikorë të Dafinës mund t’i ndiqni në… në Yotube, dhe në faqet e saj zyrtare:

Facebook : www.facebook.com/DafinaMorinaOfficial dhe në Instagram: dafinamorinaofficial