Premierë: “Radha për të qarë” nga Feti Jakupi

Muzika Popullore Shqiptare, përbën një ndër pasuritë më të çmuara të vendit. Folklori muzikor bën një jetë aktive edhe sot, ndërkohë që gjurmët e ti jane qe nga lashtësisë. Folklori muzikor shqiptar e bën jetën e vet në një ndarje specifike, që lidhet me format e të shprehurit muzikor dhe me tipet kryesore të instrumenteve të përdorur. Kur bëhet fjalë për muziken folklorike si dhe atë popullore pa dyshim një ndër artistet me të njohur është këngetari Feti Jakupi. Këngëtari në fjal ateron në skenen muzikore që shume vite dhe gjithë këto vite karrier sigurisht që kan bërë të mundur që emri ti të jetë një emer i rëndesishëm i industris muzikore shqiptare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Feti Jakupi të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara . Kënga e re nga Feti Jakupi mban titullin “Radha për të qarë” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive

https://youtu.be/gbGERQs-3co