Premierë/“Ring Ring“, projekti i ri muzikor nga G-Ent (Video)

BDI
728x90

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore aktualisht kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës Francezo-Shqiptare është G-ENT. Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është G-ENT. G-ENT sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Ring ring” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, G-ENZ është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – Ring Ring menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe G-ENT hitet e ti gjithmon ja beson Koston , producent ky qe ka ralizuar hite per Dafina Zeqirin , Kida, Lumi B etj. Përndryshe 23 vjeqari shqiptar është shumë i pranishem me muziken e ti dhe në shtetin Francez.

BDI