Premierë – “Vajze shqiptare” kënga e re nga Tani Bogdani (Video)

Muzika Popullore Shqiptare, përbën një ndër pasuritë më të çmuara të vendit. Folklori muzikor bën një jetë aktive edhe sot, ndërkohë që gjurmët e ti jane qe nga lashtësisë. Folklori muzikor shqiptar e bën jetën e vet në një ndarje specifike, që lidhet me format e të shprehurit muzikor dhe me tipet kryesore të instrumenteve të përdorur. Kur bëhet fjalë për muziken popullore pa dyshim një ndër artistet me të njohur është këngetari Tani Bogdani. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Tani Bogdani të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara në koncerte e ahengje familjare. Kënga e re nga Tani Bogdani mban titullin “Vajze shqiptare” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive .

https://www.youtube.com/watch?v=dKhYM0DeWNU