Premierë/Videoklipi “100 ARSYE” nga Agresioni!

Reperi shqiptarë që jëton në HUSTON USA sapo ka nxjerrë premierën e videoklipit të tij më të ri të titulluar 100 ARSYE” Malsor Sadiku apo ndryshe Agresioni njifet si ndër reperët e rrallë i cili ka krijuar muzikë kualitative dhe muzikë reale duke i respektuar adhuruesit e tij e duke mos u komercializuar si të shumtë reper! Ky projekt është realizuar i tëri në USA dhe pritët të jetë ndër videoprojektët më të mira të momentit! Por kjo nuk ēshtë e gjitha ..! Reperi Agresioni është në realizimin e albumit të tii pjesë e të cilit pritet të jenë dhe shumë artistë të famshem shqiptarë si Edita Sopjani,Klani Shqiptar,Lindi ej ejt! Këngët janë në përfundim e sipër andaj do keni çka ngoni nga repi i pastër shqip ku secila këngë e imja ka në vete një mesazh shtoj më tej Agresioni!