Premierë Vjen videoprojekti ‘Moj e majr e hollë’ nga Valdrin Durmishi (Video)

Këngëtari i njohur i muzikës shqiptare Valdrin Durmishi tashmë ka publikuar edhe projektin e tij më të ri të cilin e ka titulluar ‘Moj e majr e hollë’ këngë kjo e përpunuar nga këngët e vjetra shqipe duke e sjellë ai në një stil më modern dhe më në trend.

Muzika dhe orkestrimi i kësaj kënge është realizuar nga Baki Imeri derisa producent Arif Ibishi ndërkohë që videoklipi është realizuar nga Dario Jankoviç.

Skenat e xhirimit të videoklipit të ri të këngëtarit Durmishi janë finalizuar në qytetin e Ohrit dhe në disa vende në Greqi.

Tashmë si premierë që klipi dhe kënga janë publikuar, ju mund të ndiqni në vazhdim:

https://youtu.be/ZNUmBDPBLTc