Premierë – Zemra VVS nga Eraldi (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Eraldi. Eraldi sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Zemra VVS ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Eraldi e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Eraldi është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – Zemra VVS menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet. Përndryshe kjo është kënga e dyt nga Eraldi e cila si synim ka dhe tregun internacional meqense është punuar nga producent dhe Dj te rendesishem Europian. prod.By A-Boom x SLS x North .

https://youtu.be/twcZAX1Wwbk