Prendo gati hitin “Jam shqiptar”

Ka gati një tjetër projekt ku do të lansohet gjatë ditës së mërkurë. Eshtë fjala për artistin Prendo Rrasi ku mësojmë se ka zgjedhur të bashkëpunojë me më të mirët ku muzikën dhe tekstin e ka krijuar Ilir Berani e orkestrimin Ardian Kastrati ndërsa video punuar nga Milot Llalloshi. Kënga mban titullin “Jam shqiptar” dhe jemi gati të presim një hit nga këngëtari Prendo.