Prendo sjell ” Monika” një super këngë

Ai është një artist që ka 10 vjet që merret me muzikë ku mund të quhet padyshim edhe një producent pasi shumë këngë të tij kanë muzikën dhe tekstin nga vetë ai. Ky është këngëtari Prendo i cili sapo ka ardhur me një super këngë me titull “Monika” me tekst nga vetë ai e muzikë dhe master nga po artisti dhe me B. Loan e videklipi i bukur nga B.loan e në kitarë luan Edi Mikelaze. Kënga ka nisur të pritet mjaft mirë ndërsa këngëtari me origjinë nga Kosova por që jeton ne Zvicër ka ndërmend që gjatë vitit të sjellë edhe dy këngë të reja.