Pro Band dhe Ganja kanë sjellë himnin e dasmave

Nëse se keni dëgjuar ende apo parë dhe super klipin ia vlen ta kërkoni në kanalin Youtube sepse kënga e tyre do të jetë himni i martesave. Në fakt kështu quhet dhe kënga më e re ardhur nga Pro Band dhe Ganja me titull “Martesa” një këngë që do të këndohet gjithmonë në ditën më të bukur të dy rinjve atë të martesës, pasi kënga e tyre është një kryevepër që nga teksti e deri te melodia e ndërthurur mjaft bukur me zërat e artistëve.

https://youtu.be/8JBoNmPqEMA