Prof.Dr Martin Berishaj: Malësia dhe malësorët shembull se si duket njerëzit e qytetëruar! Ju lumtë…

Malësia dhe malësorët si banorë të saj, sot janë ballafaquar me virusin korona sikurse gjithë globi. Udhëheqësia e komunës së Tuzit në mënyrë të përkryer po kryejnë punët që ndoshta një qeveri e tanë nuk është në gjendje ti kryej punët si ju. Me mbështetje te gjithë malësorëve, brenda dhe jashte saj, me mediumin shqiptare te pavarur TV Boin, po e përmbyllin rrethin e duhur për ta shpëtuar Malësinë dhe malësoret nga kjo pandemi.
Kryetarit të komunës z Nik Gjeloshaj, por jo vetëm, sot i takon barra e arësyes për këtë organizim!
Prandaj, dua tu them se:
Vetem populli i civilizuar eshte i organizuar, e ju po tregoheni shume te organizuar. Ju lumtë!