Profesori i njohur: Shqiptarët populli më i vjetër në Ballkan, nga 98 km2 u copëtuan nga bishat e egra të etura për gjak shqiptari

Profesor dr. Binak Maxharraj, thotë se shqiptarët janë populli më i vjetër në Ballkan.

Sipas tij, nga 98.902 km2, na copëtuan dhe na ndanë në pesë shtete.

Ai shton se nuk u ndalen me kaq, pasi me si bishat e egra të etura për gjak shqiptari, po tentojnë të na zvogëlojnë përsëri territorin, duke kërkuar kështu pjesë të Kosovës Veriore, aty ku na dhemb më së shumti.

Maxharraj thekson se, në këto ujëra të tilla ka rënë edhe presidentin i Kosovës, Hashim Thaçi, i rreshtuar nga lindja e sllavizmi dhe joh kah perëndimi e vlera demokratike.

Më poshtë, ua sjellim shkrimin e plotë të profesor Maxharraj:

NË KËTË VIT VAZHDONË KRASITJA E KOSOVËS?!

Jemi populli më i moçëm në Ballkan. I patëm 98.902 klm katror tok. Por, gërshërët kurrë nuk na i hoqën nga çofa. Na copëtuan, na ndanë në pesë shtete. Por, nuk u ngopën më tokat tona, më trojet tona, bash si bishat e egra te të etura për gjak shqiptari.

Hala po tentojnë të na zvogëlojnë territorin, të na qethin, të na e rrudhin territorin, po kërkojnë atë pjesë të territorit Veriun e Kosovës ku na dhëmbë më së shumti, po të cilin Kosova nuk ka jetë, sepse Veriun është koka e Kosovës. A jeton trupi pa tokë?!

Fatkeqësisht në ujera të tilla ka ra edhe Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, i cili po duket se është rreshtu nga lindja nga sllavizmit, e jo kah Perëndimi më vlera demokratike qe e kundërshtojnë qethjen, krasitjen e kufijve të Kosovës.