Projekti më i ri nga Hajrë Behrami, thotë ‘Jem shqiptarë’ (Video)

Këngëtari Hajrë Behrami i cili është nga Skenderaj por që jeton në Gjermani, me muzikë ka filluar të meret që në shkollën fillore, diku para 10 viteve. Ai kryesisht këndon në dasma dhe ahengje të ndryshme familjare. Mirëpo së fundi ai ka realizuar tetë këngë edhe atë kryesisht këngë dasmash. Projekti ‘Jem shqiptarë’ është kënga më unike që e ka realizuar e që si video qëndron në kanalin e platformës më të madhe mbarëshqiptare ArkivaShqip.

https://youtu.be/3xXThcSe7MQ