Projekti muzikor që i duhet kësaj stine ka ardhur nga Kolë Oroshi

Ritëm, atmosferë e fjalë vërtetë të bukura. Kjo është ajo që duhet për një dasëm, e në fakt kjo është edhe e gjithë tema e këngës më të re ardhur mjaft bukur nga artisti Kolë Oroshi. “Përhajer dasma” kështu quhet projekti muzikor më i ri i këngëtarit , këngë kjo që ka nisur të pritet mjaft mirë dhe natyrisht në këtë sezon do të jetë ajo e duhura për dasmat shqiptare. Kënga ka tekst dhe muzikë nga mjeshtri Ilir Berani, ndërsa orkestrimi nga Mareglen Boja dhe Faruki. Nëse ende se keni dëgjuar e gjeni në kanalin youtube dhe do të dëgjoni dhe ridëgjoni shpesh herë.

https://youtu.be/bCiPHV_2H4s