Publikohet “Balad” nga Enca

Enca ka publikuar më në fund ‘baladën’ e saj.

Ka qenë vet këngëtarja ajo e cila është përkujdesur për muzikën dhe tekstin ndërkaq për të tjerat produksioni BigDeal.

Vlen të ceket se Enca po duket ndryshe në këtë klip të cilin mund ta shihni më poshtë.

https://youtu.be/shQprD_w-SA