Qytetarët tallen keq me Katicën, Fatimen e Qeverinë Zaev (FOTO)

Në ndërkohë kanë pasuar reagime të shumta në rrjetet sociale kundër Prokurorisë Speciale dhe qeverisë Zaev, e cila po liron persona që kanë kryer krime të rënda, derisa njerëz të pafajshëm kalben burgjeve.

Në twitter u publikua një foto e montuar ku Mijalkov del nga burgi i Shutkës i veshur me këmishë me incialet Prokuroria Speciale.