Rama në pritjen e Mbretëreshës, por ‘vëmendjen’ e merr Donald Trump

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë në pritjen e organizuar nga Mbretëresha e Britanisë së Madhe Elizabeth II. Pritja është zhvilluar në Pallatit Buckingham me rastin e 70-vjetorit të Aleancës së Atlantikut Verior (NATO), dhe samitit që mbahet në Londër në 3 dhe 4 dhjetor të 2019-ës. Siç shihet edhe nga foto Rama qëndron në këmbë krah presidentit maqedonas Zoran Zaev. Vëmendjen e ka marrë si zakonisht presidenti amerikan Donald Trump me gjestet e tij.