Ramiz Lladrovci: Mbahuni i fortë Akademik Daci, fati u tregua tepër i padrejtë

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka ngushëlluar Akademik Nexhat Dacin, me rastin e vdekjes së birit të tij në Brezovicë nga orteku i borës.

Ja postimi i Ramiz Lladrovcit:

“Ngushëllime Akademik Daci! Në këto orë të dhimbjes së tmerrshme për humbjen e birit Tuaj, Prano ngushëllimet e mia më të sinqerta dhe të familjes Lladrovci, duke bashkë ndjerë pikëllimin dhe humbjen e tmerrshme Tuajën dhe Familjes Daci për Arianin! Mbahuni i fortë Akademik Daci, fati u tregua tepër i padrejtë! Ngushëllime!”