Ramiz Lladrovci ngushëllon për tragjedinë në autostradë

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka ngushëlluar liderin e shqiptarëve në Maqedoni për vdekjen e 14 personave në autostradën Tetovë-Shkup. Në mesazhin dërguar Ali Ahmetit thuhet: Nëpërmjet jush, ngushëlloj edhe familjarët dhe më të dashurit e viktimave të aksidentit. Zoti ua dhashtë fuqinë ta përballoni dhimbjen! Ja postimi i Ramiz Lladrovcit: Vëlla Ali, Ngushëllime të sinqerta me rastin e tragjedisë së sontme në autostradë! Nëpërmjet jush, ngushëlloj edhe familjarët dhe më të dashurit e viktimave të aksidentit. Zoti ua dhashtë fuqinë ta përballoni dhimbjen!