Ramiz Merko fillon rikonstutimin e pishinës në Strugë!

Me mbeshtetje te qeverise, Z. Merko fillon rikonstruktimin e plote te pishines ne Struge. Sot u shpall dhe tenderimi i cili do ti japi nje pamje tjeter te re, pishines se Struges. Nje projekt ky i munguar, qe tashme duket se po vete drejt zgjidhjes dhe riaktivizimit te kesaj pishine.