Reagon Talat Xhaferi: Unë punoj sipas Rregullores së Kuvendit e jo sipas diktateve të caktuara

REAGIM

Kryetari i Kuvendit, z. Talat Xhaferi;

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut, punon në përputhje me Rregulloren dhe jo mbi bazë të diktatit e më së paku jo sipas pretendimeve të caktuara individuale qofshin ato të një Ministri, cilido qoftë ai.