Reisi Sulejman Rexhepi mban takim me kabinetin e tij, diskutojnë për pandeminë Covid 19

Në një takim konsultativ per ca çështje të domosdoshme të kohës Reisul Ulema në shoqërim të Kryetarit të OH Hilal, shefit të Kabinetit të tij dhe një aktivisti human aktiv i cili operenon, duhet të respektohen rregullat e preventives, takimi në distancë, dhasht Zoti që këto do jen ditët e fundit të këtij virusi dhe shum pak kemi dëshir që kësaj fatkeqësie antinjerëzore Covid 19 të jet kontribut edhe i vullnetit njerzor.