Remzi Matoshi:”Pas vështirësisë vjen lehtësimi”

Të nderuar shok,miq e dashamir tër artit dhe kulturës me shum emocion dhe gëzim ndaj lajmin ndaj jush se prej sot edhe zyrtarisht filloi rrugëtimi i Ansamblit Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Shqipe në republikën e Maqedodonisë së veriut.
Uroj suksese Ansamblit së bashku me gjithë neve artistat që të arrijmë kulminacionin e duhur.
Një falemenderim i posaçëm shkon për drejtorin aktual njëherit edhe mikun tim shum të ngushtë z.Jeton Pustina që pas shum sfidave ja dolem me sukses.
Gjithashtu falemenderim i posaçëm për kolektivin kolegët e administratës që gjatë gjithë kësaj periudhe kan dhënë kontribut të jashtzakonshëm siç janë:
Adis Ismaili
Amir Mamuti
Nuraj Bajrami
Alije Ibishi
Driton Rexhepi
Vlera Asani
Vullnet Kuchi
Samir Bexheti
Fevzi Ebipi
Semra Hoxha
Me respekt Remzi Matoshi