Remzie dhe Nexhat Osmani gati për një super koncert në Gjermani

Ata janë shumë të dashur dhe mjaft të kërkuar për publikun shqiptar. Po flasim për dy artistët vëlla e motër Remzie e Nexhat Osmani ku me datën 3 Mars do të jenë në një super koncert në Werl në Gjermani vetëm për zonja dhe zonjusha për festën e tyre. Mësojmë që gjithçka është gati për të qenë një super event duke nisur nga ora 14 nën organizimin mjaft të mirë nga Behar Dedia.