Reperi Dunjo paralajmëron një projekt bombë

Dunjo, një emër shumë premtues për skenën shqiptare. Ai meret me muzikë për disa vite, jeton në Bari të Italisë ndërsa me origjinë është nga Kukësi i Shqipërisë. Reperi me emrin e vërtetë Maxhun Hysenaj së shpejti pritet të sjellë një mega projekt të ri e me të cilin sigurisht që do i bëj krenarë gjithë shqiptarët jo vetëm në Itali. 24 vjeçari tashmë i ka hyrë botës së muzikës dhe nga ai priten shumë risi.