Reperi nga Dobridolli Adiss diss Feros

Reperi me i ri nga Dobridolli ADISS ka publikuar projektin e tij të përë me titull RealGang, me të cilë nëpërmjet kësaj kënge një mesazh të drejpërdrejtë i ka dërguar reperit tani më të njohur nga Kosova Fero. I pyetur nga Gazetarët se përse zgjodhi Feron ai u përgjigj se jo vetëm Fero por të gjithë të ashtuquajtur Gangstera të cilët e kanë bërë Repin nje fletore për të trilluar dhe treguar gënjeshtrat e tyre do të kenë një përgjigje nga ADISS për të mësuar se cfar është muzika Rep.

https://youtu.be/z3R_SMR8s84

Kënga RealGang ka treguar sukses ku brenda dy ditëve ka aritur 20 000 shikime në kanalin Yooutub.ADISS ka treguar se nuk do të ndalet ai thot se projektet e ti të radhës do të jenë edhe më të mira por sic tregon Reperi edhe ato do të jenë diss për të ashtuquajturit gagnstera. Ndërsa ADISS paralajmëron të gjithë reperat të jenë të përgaditur se lista është gati dhe nesër ju mund të jeni të radhës.