Reperi premtues 2 – Namit sjell duetin me Donën quhet “Natë e heshtur”

Ka ardhur projekti më i ri i reperit shumë të talentuar dhe mjaft premtues 2-Namit së bashku me këngëtaren Dona. Kënga quhet “Natë e heshtur” dhe që në start ka nisur të pritet mjaft mirë, ku muzika dhe aranzhamani nga Bekim Malsia, teksti Vigan Sulejmani, producent ekzekutiv Bekim Malsia e video punuar nga Black Fish Entertainment. Reperi tetovar ka gjetur këtë herë edhe bashkëpunëtorë të fortë që nga menaxheri i tij që do ta donin të gjithë siç është Sahim Amiti ( Fifa Menaxher) edhe te vëllezërit Sami dhe Avni Jasiqi të cilët do ta mbështesin këtë super talent gjithmonë. Nëse ju e klikoni këngën dhe e dëgjoni atë do të shihni vërtetë stilin e rrepin unik që din të bëjë 2-Namit.