Reperit shqiptar i publikojnë fotot intime…!

Ai shquhet për bashkëpunimet e tij me këngëtarë të njohur të muzikës shqiptare por këtë herë  KMC është bërë pre e një “inati” dashurie si duket nga një fanse e tij(ende nuk e dimë) i ka publikuar disa foto intime të cilat tashmë janë postuar në rrjet dhe që nga mënyra si janë realizuar është e qartë që reperi nuk e ka idenë që po bëhen ato foto. Në vazhdim do mësojmë edhe reagimin e reperit të cilin do ta sjellim edhe për lexuesit!