Reshje intensive bore në Maqedoni, rekomandohet kujdes për shoferët

Për shkak reshjeve intensive të borës që po bie mëngjesin e sotëm gati në të gjithë vendin, rekomandohet kujdes i veçantë për shoferët që të respektojnë limitet e shpejtësisë në pjesët e rrugëve ku ka mbetje bore dhe lagështie, të përdorin pajisjet e veçanta si gomat e dimrit dhe zinxhirët, apelojnë nga Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë”.
Ndërmarrja Publike rekomandon posaçërisht kujdes të veçantë në kalimet malore ku trashësia e dëborës është më e madhe dhe ende papastruar.