Rexhi vjen me ‘Pina’

Një këngë verore dhe mjaft e punuar në mënyrë profesionale vjen nga këngëtari i ri Rexhi i cili e ka titulluar këtë këngë ‘Pina’ duke e sjellë si projekt të ri në tregun muzikor shqiptarë. Rexhi, ndonëse i ri është futur në skenën muzikore për të risjellë shumë risi dhe nuk do të ndalet me kaq pasiqë ka synim të vazhdojë në realizimin e projekteve muzikore. E për të dëgjuar këngën e tij më të re klikoni në vazhdim: