Rikthehet Ilda Merkuri; Balada dedikuar dikujt që nuk jeton më..!

E mbani mend Ilda Mërkurin?! Sigurisht që po! Ajo ishte zëri i SuperStar Radio, zëri që mbante gjallë dëgjuesit e asaj radioje. Ilda i hyri edhe botës së muzikës duke sjellë këngë solo por edhe bashkëpunime. Prej disa kohësh Ilda mungon në ekranet muzikore dhe në mikrofonin e radios, sepse Ilda tashmë ka kurorëzuar dashurinë e saj dhe si duket i është përkushtuar familjes. Ajo që e rikthen Ildën në muzikë është një baladë e realizuar fund e krye nga Stine dhe Stine Records, me titull “Shpirti im e di” dedikuar një njeriu të afërt të saj i cili ka ndërruar jete, saktësisht nipin e bashkëshortit te saj. Prekës ky dedikim e sjell Ildën në formën e saj me të dashur tek publiku dhe ne ju ftojmë të dëgjoni këngën dhe shihni klipin në linkun më poshtë

https://youtu.be/w3_gdKJfaFE