Rikthehet modelja Krejsi me foto bombastike..!

Ajo eshte simpatike, e kendshme dhe ka nje sjellje fotozhenike gati-gati te pakrahasueshme!

Krejsi Metani, pjese e botes se modelingut tashme prej shume vitesh, pas nje mungese ne boten ku hodhi hapat e para rikthehet me nje set fotos bombastike, mjaft sensuale dhe te veçanta..! Shihni fotot dhe vendosni nese jeni te te njejtit mendim me ne..!