Rinisë Demokratike në Gjilan i bashkohen mbi 60 të rinjë

Me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Rinisë Demokratike të PDK-së dhe vizionit të Dekadës së Re, iu bashkuan mbi 60 të rinj, ka shkruar në rrjetin social, kryetari i Rinisë Demokratike, Donjet Bislimi. Në kohen kur këta të rinjë po ndëgjonin më shumë rreth Dekadës së Re, në gjithë Kosovën, Rinia Demokratike po mbante aktivitete të ndryshme për nder të Pavarësisë së Kosovës, ka shkruar, z. Bislimi.

Ja postimi i plotë i Donjet Bislimit:

Sot në këtë ditë të veçantë në Gjilan, mbi 60 të rinjë e të reja zgjodhen ti bashkohen Partisë Demokratike. Kisha nderin që këtyre të rinjëve ti uroj mirëseardhje dhe ti njoftoj mbi platformën e Dekadës së Re. Në kohen kur këta të rinjë po ndëgjonin më shumë rreth Dekadës së Re, në gjithë Kosovën, Rinia Demokratike po mbante aktivitete të ndryshme për nder të Pavarësisë së Kosovës. Falenderoj kryesinë e Gjilanit për angazhimin e tyre dhe gjithashtu falenderoj të gjithë kryetaret e degëve, antarët, e gjitha strukturat e rinisë, që po punojnë në jetësimin e Dekadës së Re. Urime Pavarësia e Kosovës!”